Durance linen mist

Nettbutikken https://www.renlykke.no/ selger flere produkter fra Durance blant annet linen mist.

 Til bruk på sengetøy, håndklær, møbler, klær og tepper. Spray på for å gi en behagelig og/eller terapeutisk duft.
Sengetøy: Brukes på laken og puter for å gi en frisk duft mellom klesvasken. Linen misten inneholder eteriske oljer med ulike aromaterapi fordeler. Eteriske oljer kan blant annet ha en beroligende eller sensuell effekt.
Møbler: Frisk opp myke møbler og tepper ved å bruke linen sprayen og gi samtidig en behagelig duft i rommet. Linen sprayen er spesielt nyttig for møbler og puter som ikke kan fjernes for rengjøring, eller de som ikke blir rengjort så ofte. Dette kan også være spesielt nyttig hvis du for eksempel skal selge hjemmet ditt. Potensielle kjøpere vil møtes av en herlig og behagelig duft i hjemmet ditt.
Klær: Linen sprayen kan sprayes rett på klærne, klær som ikke er skitne, men trenger å spritzes opp litt. Dette er også perfekt for klær som må renses eller vaskes for hånd, slik at det kan gå litt lenger tid mellom klesvasken. Dette er også godt for miljøet da man bruker mindre vann og mindre vaskemidler. Supert til ullplagg og før bunaden skal henges bort. Spray litt i treningsbagen og joggeskoene for en bedre duft .
Air Freshener: Linen sprayen kan brukes på samme måte som en luft freshener, og gir en behagelig duft til hele rommet. Tips: spray lett i rommet hvis du får gjester på kort varsel, og du ikke har tid til å rengjøre grundig. Herlig!


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Dryer sheets, hva er nå det?

Ny norsk nettbutikk